معرفی محصول صداگیر ماینر
صداگیر ماینر
کاربرد دستگاه ماینر توسط نخبگان علمی و گسترش روزافزون روش های مدرنِ تجارت باعث شده استفاده از دستگاههای ماینر به موضوعی بااهمیت تبدیل شود. به همین خاطر نگهداری و استفاده صحیح از این دستگاهها از اهمیتی مضاعف برخوردار گردیده است. در بررسیِ ویژگی ها و خصوصیات ماینر به موضوع صدای ناشی از عملکرد فن و دیگر تجهیزات صدادارِ دستگاه ماینر برمیخوریم. به همین دلیل استفاده از وسایل صداگیر ماینر از ضروریات میباشد. برای ساخت صداگیر ماینر باید به دو روش عمل کرد.
اولین و مهمترین روش صداگیریِ ماینر،صداگیری از صدای فن ماینر است.دومین روش هم باکسه کردنِ ساختار کلیِ ماینر است. صداگیر ماینر جهت فن از یک ساختار یا حجم استوانهای(اگزوز ماینر) که از دو سو حالت حجیم دارد تشکیل شده است.درون صداگیر ماینر از مواد جاذب صوت تشکیل شده کهاین مواد در زمان عبور هوا از معبرِ صداگیر ماینر،شروع به جدب زوزهی هوای خروجی می نمایند.
جنس بدنه صداگیر ماینر از فلز بوده که به لحاط ابعاد از یک سو به صفحهای به ابعاد ۱۲×۱۲ سانتیمتر متصل و از سوی دیگر به لوله خرطومی هوا متصل میگردد که صدای افت یافته به سمت بیرون هدایت گردد. صداگیر ماینر در طولِ ساختارِ خود به نسبت صدای خروجی از سمت فن ماینر عملیات صداگیری را به انجام می رساند.به این ترتیب هرچه طول صداگیر ماینر بیشتر باشد تاثیر مواد جاذب صوت که در درون ساختار صداگیر ماینر تعبیه شده بیشتر میشود.
از جمله نکاتی که در زمان ساخت صداگیر ماینر باید به آن توجه به دقت کرد این است که نباید قطر داخلیِ صداگیر ماینر از قطر خروجیِ فن ماینر کمتر باشد.در اینصورت صدمات جدی به ماینر وارد میگردد. وزن صداگیر ماینر را میتوان توسط ساپورت های نگهدارنده در محل خود مهار کرد.این موضوع باعث میگردد بدنهی فن ماینر در اثر تحمل وزن صداگیر ماینر، دِفرمه نشده و ساختار و تجهیزات ماینر به صورت کاملا سالم به کارایی خود ادامه دهد. استفاده از بست های ویژه نیز میتواند از لرزش های احتمالی در بدنهی صداگیر ماینر جلوگیری کند. علاوه بر استفاده از صداگیر ماینر پشت فن ماینر،برای صدا گیری از کل بدنه دستگاه ماینر از صداگیر ماینر به صورت باکس صداگیر نیز استفاده کرد.
نکات مهم در کابرد اگزوز یا صداگیر ماینر
با توجه به لزوم کاربرد عایق صوتی در ساختار صداگیر ماینر، لذا استحکام ساختار بدنه،نوع جنس و ضخامت جنس مصرفی برای بدنه صداگیر ماینر در افزایش طول عمر مفید و نیز در جلوگیری از عوارض گوناگون از قبیل لرزش های احتمالی در بدنهی صداگیر ماینر و خارج شدنِ عایق صوتی از محل نصب خود در قسمت داخلیِ لولهی صداگیر ماینر از اهمیت بسیار بالایی برخوردار میباشد. به دلیل ارزان بودن ِ متعلقاتِ غیراستانخواهد داشت،بعضی از صاحبان دستگاه ماینر را به استفاده از اجناس جانبیِ ارزان سوق میدهد کهاین موضوع در کوتاه مدت باعث بروز اشکالاتِ گاها جبران ناپذیر در ساختار اصلی دستگاه ماینر میشود.
کالا کیوسک با ورود تخصصی به موضوعِ تولید و عرضهی قطعات استانداردِ جانبیِ دستگاه از قبیل اگزوز ماینر،صداگیر ماینر و همچنین انواع لوله خرطومیِ عایقدار جهت انتقال هوای ماینر کرده است. جنس بدنه اصلی صداگیر ماینر تولید این شرکت از ورق ضخیم و مقاوم است که با اجناس موجور در بازار که از حلبی است و به سرعت دِفرمه و تخریب میگردد متفاوت است.یک توضیح مهم و راهبردی در استفاده صحیح از صداگیر ماینر این است که از زانو یا قطعات مشابه بلافاصله پشت فن خروجیِ ماینر استفاده نشود.
هوای خارج شده از پشت فن ماینر نباید بلافاصله پس از رهایی از فن به دیوارههای مزاحم مثل زانو و قطعات سرعت گیر مواجه گردد،این موضوع باعث خفه شدنِ مسیر هوای خروجی از فن شده و هوای فن به راحتی تخلیه نشود و پس از مدتی فن ماینر دچار اشکال گردد و با بروز اشکال در ساختار فن ماینر صدمات جبران ناپذیری به خودِ دستگاه و عملکرد ماینر وارد آید.پس تا اینجا به این موضوع پی بردیم که جنس کاربردی جهت صداگیر ماینر نباید از ورق های نازک مثل حلبی یا موارد مشابه باشد، بلکه از نوع ضخیم و مقاوم باشد که در برابر صدا و لرزش های احتمالی به خوبی مقاومت کند.
علاوه بر این از استفاده از هر نوع عامل مزاحم و سرعت شکن مثل زانو بلافاصله پشت فن به عنوان صداگیر ماینر خودداری گردد. موضوع دوم در استفاده از صحیح از صداگیر ماینر این است که برای ایجاد فرصت صداگیری در قسمت داخلیِ صداگیر ماینر حتما باید از مواد جاذبِ صوت استاندارد که در درون لولهی صداگیر ماینر تثبیت و محکم شده است استفاده کرد.گاها مشاهده شده از پارچههای نمدی که از ترکیب الیاف پلی استر و مواد غیراستانداردِ پارچهای به عنوان مواد صداگیر در ساختار داخلی صداگیر ماینر استفاده میگردد که تازه نسبت به تثبیت این پارچههای نمدی نیز در داخل لولهی صداگیر ماینر هیچ تلاشی نیز نشده و پارچهی نمدی به صورت نیمه رها و بدون تثبیت به بدنه داخلی صداگیر ماینر،به صورت یله در داخل لوله صداگیر ماینر قرار داده شدهاند که در مدت بسیار کوتاهی پس از مصرف در داخل لوله صدا گیر ماینر مستهلک و تخریب می شوند.
به همین دلیل کاربرد عایق صوتیِ استاندارد که در داخل لوله صداگیر ماینر به صورت کاملا تثبیت شده قرار گیرد از عوامل ضروری در ارتقای راندمانِ صداگیری و حتی عایق حرارتی است.یعنی استفاده از عایق صوتی استاندارد هم از نفوذ صدا از داخل صداگیر ماینر به بیرون و هم از انتقال حرارت و دما از داخل صداگیر ماینر به سمت بیرون جلوگیری مینماید. در واقع اگر از صداگیر ماینر مجهز به عایق صوتی استفاده شود حداقل ۶۰ الی ۷۰ درصد از صدای فن ماینر در همان ابتدای مسیر توسط مواد جاذب صوتِ صداگیر ماینر گرفته میگردد و برای صداگیریِ کامل نیز باید از لولههای خرطومی عایق دار در پشت فن پس از صداگیر ماینر استفاده کرد.
البته کیفیت و نوع جنس لوله خرطومی عایق دار نیز از اهمیت شایانی در صداگیریِ سیستم صداگیر ماینر برخوردار است.در واقع با نگرشی که به طور سنتی در مورد عایق صدا و حرارت وجود دارد بعضا مشاهده میگردد از لولههای خرطومی مجهز به عایق پشم شیشه به عنوان عایق صوتیِ لوله خرطومی استفاده میگردد.در صورتیکه با پیشرفت صنایع عایق سازی،از انواع عایق های مدرن و استانداردِ جدید که هم امکانِ صداگیریِ بیشتر را در لولههای خرطومی ایجاد می نمایند و هم به لحاظ زیست محیطی بسیار تمیزتر و غیرحساسیت زا تر هستند میتوان استفاده میشود.
لولههای خرطومی که مجهز به عایق الاستومری هستند نقش بسیار بسیار مهم و ویژهای در صداگیریِ صدای داخل لوله خرطومی ایفا می نمایند و صدای باقیماندهای که پس از صداگیر ماینر در لوله خرطومی ساتع میگردد را جذب می نمایند و بهاین ترتیب و با استفاده از لوله خرطومی با عایق الاستومری،میزان صداگیری توسط صداگیر ماینر و لوله خرطومی با عایق الاستومری،به بالای ۹۵ درصد ارتقا پیدا میکند کهاین موضوع به خودیِ خود مشکلات اعظمی از کاربران دستگاه ماینر را مرتفع مینماید.
همانطور که در تصاویر و فیلم ها نیز قابل مشاهده است صداگیر ماینر در پشت فن ماینر قرار میگیرد و لوله خرطومیِ صداگیر ماینر نیز بلافاصله به صداگیر ماینر متصل میشود.این اتصال (اتصال لوله خرطومی به صدا گیر ماینر) نیز به لحاظ کاربردی از اهمیت شایانی برخوردار است.در واقع پس از تداخل دهانهی لوله صداگیر ماینر به داخل ساختار لوله خرطومی باید این نقطه اتصال را به وسیله بست استاندارد کاملا تثبیت و محکم کرد که در زمان کاربرد ماینر و روشن بودنِ فن ماینر این نقطه اتصال از هم نگسلد. در صورت استفاده از صداگیر ماینر، با توجه به طول نیم تا یک متریِ صداگیر ماینر،بهتر است بدنه صداگیر ماینر توسط ساپورت های نگهدارنده در جای خود کاملا مهار و تثبیت شود.
با توجه به نیاز به اطلاعات بیشتر در مورد صداگیر ماینر،لطفا برای کسب مشاوره رایگان و کسب اطلاعات کاملتر در زمینه صداگیر ماینر، با مسئول مشاوره و فروش شرکت با شمارههای ۰۹۱۲۱۲۳۳۹۴۲ و ۶۶۰۰۰۳۶۵-۰۲۱ تماس حاصل نمایید..
صداگیر ماینر توضیحات تکمیلی
انواع ملزومات برای ساخت محفطه صدا گیر ماینر
در زمینه ساخت باکس صداگیر ماینر به چند روش میتوان اقدام کرد.در روش اول از ملزوماتی مثل عایق صوتی شانه تخم مرغی که ماهیتا از عایق الاستومری است برای ساخت صداگیر ماینر استفاده میگردد.این نوع صداگیر ماینر دارای بدنه اصلی از فلز یا چوب است.لازم به ذکر است کاربرد چوب یا ام دی ای اف برای بدنه بیرونیِ باکس صداگیر ماینر از اولویت بیشتری برخوردار است.زیرا چوب و ماهیت عایق بودنِ آن به خودیِ خود دارای ارزش مضاعف در افزایش راندمان صداگیریِ باکس صداگیر ماینر محسوب میشود.
سلول های متراکم چوب به میزان زیادی از انتقال صوت و حرارت از داخل باکس صداگیر ماینر به قسمت بیرونیِ صداگیر ماینر جلوگیری مینماید.پس از ساخت و تدارک بدنه اصلیِ باکس صداگیر ماینر از چوب برای تکامل مراحل صدا گیریِ باکس صداگیر ماینر از چند نوع عایق از جمله عایق صوتی الاستومری شانه تخم مرغی میتوان در قسمت داخلیِ باکس صداگیر ماینر استفاده کرد.این نوع عایق صوتی با ساختار سلول بسته و متخلخلِ خود فرکانس های صوتی را در درون باکس صداگیر ماینر به خود جذب و در خود هضم مینماید و مانع از بروز و نفوذ صدای ماینر از درون باکس صدا گیر ماینر به سمت بیرونِ صداگیر ماینر میشود.
مقاومت بالای این عایق صوتی در برابر انتقال حرارت و صوت، باعثِ استقبال کاربران دستگاههای ماینر در استفاده از آن در مراحل ساخت باکس صداگیر ماینر گردیده است.از جمله مواردی که رعایت آن در ساخت باکس صداگیر ماینر ضروری است محفوظ کردنِ کاملِ فضای داخلیِ باکس صداگیر ماینر است که صدا و نویزهای مزاحم به هیچ عنوان امکان نفوذ از درزهای احتمالی از بدنهی صداگیر ماینر را نداشته باشند. لازم به ذکر است در صورت کاربردِ شبکهای از دستگاههای ماینر و استفادهی چندگانه از این نوع دستگاهها،ایجاد اسکلت یا شاسیِ مستحکم برای بدنه اصلیِ صداگیر ماینر از ضرویات میباشد.
در صورت عدم استحکام لازم و بروز لرزه و تکانههای شدید در بدنهی باکس صداگیر ماینر،این شائبهیا احتمال وجود دارد این سازهی ضعیف در طول زمان دچار استهلاک شده و خسارت و صدماتی به ساختار دستگاههای ماینر وارد بیاید. اگر احیانا از فلز در ساخت بدنه صداگیر ماینر استفاده گردد برای ساخت شاسیِ صداگیر ماینر میتوان از قوطی یا نبشی فلزی استفاده کرد.این سازه، اطمینان کامل را برای کاربردِ صحیح و طولانی مدت را در استفاده از باکس صداگیر ماینر به ما میدهد. بر اساس توصیحات ارایه شده باید گفت تنها از فلز یا جوب برای ساخت بدنه اصلیِ باکس صداگیر ماینر استفاده نمیگردد.کاربرد عایق های ضخیم مثل ورقههای پلی اورتان یا بدنههای مسلح به پشم سنگ و پشم شیشه از راههای دیگرِ ساختِ باکس صداگیر ماینر به حساب میآید.
بدنه باکس صداگیر ماینر در طرح ها و ابعاد مختلف بر اساس مقتصیات و تعداد دستگاههای ماینر،قابل ساخت است.میتوان داخل باکس صداگیر ماینر را به سه بخش مجزا تقسیم کرد که دستگاههای ماینر در هسته مرکزی و فن های مکنده و دمندهی ماینر رو به بخش های جانبی متمایل باشند و هوای ورودی و خروجی از این دو بخش جانبی تردد داشته باشد. از جمله نکات مهمِ دیگر در ساخت باکس صداگیر ماینر امکان تامین هوای تازهی ماینر و نیز امکان تخلیه هوای فنِ پشتی ماینر است.این به آن معناست که قسمت ورودی و خروجیِ هوای باکس صداگیر ماینر به راحتی امکان هوارسانی و تخلیه هوا را داشته باشد و از تجمیع هوای خروجی در قسمت جانبی به هر عنوان جلوگیری نمود.
هر نوع تراکم هوای خروجی از فن ماینر در قسمت های داخلیِ باکس ماینر باعث گرم شدنِ بیش از حدِ فن و دستگاه ماینر شده و در اصطلاح باعث سوختنِ دستگاه ماینر میشود. به همین منوال نیز نباید معبرِ ورود هوای تازه به قسمت فن مکندهی ماینر دچار انسداد یا گلوگیری شود و دریچه ورود هوای تازه در بُعدِ کناریِ بدنهی باکس صداگیر ماینر باید به خوبی و وفور وظیفه تامین هوای تازه و خنکِ ماینر را به انجام رساند. البته به همین منطور از فن های کمکی در معبرِ ورودی و خروجیِ باکس صداگیر ماینر نیز به راحتی میتوان استفاده کرد تا هوای لازم برای فن های ماینر، جذب یا تخلیه شود.
این فن های کم صدا باید از جنس مرغوب و نوعِ “دایم کارکرد” باشند تا بدون مشکلات و دغدعه در قسمت مربوطه بر روی بدنه باکس صداگیر ماینر نصب و تعبیه شوند.در واقع این فن ها نقش مکمل را در انتقال هوا از بیرون به داحل باکس صداگیر ماینر و نیز تخلیه هوای خروجی از فن ماینر را از داخل به بیرونِ باکس صداگیر ماینر را ایفا می نمایند. کم صدا یا سایلنت بودنِ این فن های مکمل، خود عامل مهمی در کاربرد آنها در ساختار صداگیر ماینر محسوب میگردد. در وقع نباید از فن های مکملی استفاده کرد که فلسفهی صداگیریِ باکسِ صداگیر ماینر را تحت الشعاع قرار داده و عملیات صداگیری نتیجه معکوس به بار آورد.
نکته مهم دیگر نیز در کاربرد فن های مکمل، ظرفیت و تواناییِ کارکردِ دایمی این فن ها به صورت همیشگی و دایمی است.زیرا اگر به هردلیلی کارکرد و فعالیت این فن ها به صورت ناخودآگاه مختل شود، خودِ این فن ها به عامل تخریب در ساختار باکس صداگیر ماینر تبدیل شده و بدین ترتیب گرمای وحشتناکِ فن اصلیِ ماینر به سمت دستگاه ماینر پس زده میگردد و ماینر در زمان کوتاهی مستهلک میشود.نوع و توان عملکردِ فن های مکمل در بدنه صداگیر ماینر ها به تعداد ماینر ها بستگی مستقیم خواهد داشت.بدیهی میباشد هرچه تعداد ماینرها در شبکه داخلیِ باکس صداگیر ماینر بیشتر باشد قدرت و توان این فن های مکمل نیز به همان تناسب بالا می رود.البته در این افزایش قدرت و توان فن های مکمل موضوع صدا مجددا به امری حیاتی تبدیل میگردد.
یعنی در کاربرد فن های سایلنت در بدنه صداگیر ماینر نیز به شدت باید دقت و رعایت کرد.برای صداگیری از خودِ این فن های مکمل نیز راهکارهای متنوعی وجود خواهد داشت.یکی از این راهکارها استفاده از اگزوز های صداگیر ماینر است.این اگزوزهای صداگیر ماینر در پشت فن های مکمل، بر روی بدنه باکس صداگیر ماینر ها،به صورت کاملا ملموس از نشت و درز صدای فن های اصلی و مکمل جلوگیری مینماید. برای ترسیم و طراحیِ ابعاد جانبیِ باکس های صداگیر ماینر،محلی هم جهت خروجِ لولههای خرطومی که به پشت فن ها متصل می شوند باید اختصاص داد.
این کار به وسیله سوراخ های دقیق و بر اساس قطرهای همسان با قطر لوله خرطومی انجام میگیرد تا فضایی خالی برای نشت صدای باکس صداگیر ماینر باقی نماند.در صورتی کهاین سوراخ ها بر روی جوانب باکس صداگیر ماینر ایجاد نشوند،ورود و خروج هوا به داخل باکس صداگیر ماینر مختل گشته و در واقع هوای مورد نیاز برای کارکردِ دستگاه تامین نشده و دستگاه معیوب میشود.لازم به ذکر است این سوراخ ها به صورت قالب های دقیق،نتناسب با ابعاد لولههای خرطومی طراحی می شوند و پس از عبور لولههای خرطومی به صورت کامل درزبندی و هوابندی می شوند تا صدای داخل باکس صداگیر ماینر به هیچ وجه به بیرون سرایت ننماید.
نقش عایق صوتی الاستومری در ساختار صداگیر ماینر
عایق صوتی الاستومری که به عایق شانه تخم مرغی نیز معروف است نقش عمدهای در عملیات صداگیری از فن و بدنه ماینر خواهد داشت.عایق شانه تخم مرغی با خُلل و فرجی که در پهنهی صداگیرِ خود دارد با جذب اصواتِ ناشی از عملکرد فن ماینر،مانع از انتشار صدای خشنِ فن ماینر به اطراف میگردد.عایق صوتی شانه تخم مرغی هم در بدنهی باکس صداگیر ماینر و هم در ساختار لوله صداگیر ماینر به طور ویژهای مانع از انتقال صوت میشود.همانطور که قبلا نیز اشاره گردید برای صداگیری از دستگاه ماینر از دو روش به طور همزمان میتوان بهره گرفت.
روش اول ساخت صداگیر ماینر در مورد فن های ماینر اجرا میگردد.در این روش عایق شانه تخم مرغی در دیوارههای داخلیِ صداگیر ماینر تعبیه میگردد و به طور تصاعدی از انتشار اصوات داخلِ استوانه صداگیر جلوگیری مینماید.ضخامت عایق شانه تخم مرغی در بدنه صداگیر ماینر برای افزایش راندمان صداگیری با اهمیت میباشد. با توجه به حرارت متصاعد شده از کارکردِ فن ماینر، عایق صوتی شانه تخم مرغی به خوبی در برابر حرارت و دمای بالای هوای موجود در استوانه صداگیر ماینر مقاومت کرده و از هرگونه تغییر حالت و کاهش بازدهی مصون است.
طول صداگیر ماینر در فرایند صداگیری، بسیار تاثیر گذار است.این تاثیر گذاری به خاطر برخوردِ زیاد فرکانس های صوتی به پهنهی متخلخل و غیرمتوازن عایق شانه تخم مرغیِ به کاررفته در داخل صداگیر ماینر صورت میگیرد.پس در یک فرمول ساده میتوان گفت هرچه طول صداگیر ماینر افزایش یابد،صداگیری نیز افزایش پیدا میکند.برای تحکیم و تثبیت عایق شانه تخم مرغی در ساختار داخلیِ صداگیر ماینر نیز باید از ابزار مناسب استفاده کرد تا در برابر فشار هوا از جای خود رها نشود.
وزن مناسب و سبکِ عایق شانه تخم مرغی باعث میگردد بدنهی صداگیر ماینر به خوبی قابل مهار باشد و در هر جایی به راحتی از این صداگیر ماینر بتوان استفاده کرد.با توجه به ضخامت عایق صوتی الاستومری در بدنه صداگیر ماینر حتما این ضخامت باید در مازادِ قطر داخلیِ صداگیر ماینر اجرایی شود تا از قطر مفیدِ داخل صداگیر ماینر چیزی کم نشود و صداگیر ماینر به صورت گلوگرفته عمل نکند. در نوع دیگرِ صداگیر ماینر که از حالت باکس یا جعبهای استفاده میشود نیز از عایق الاستومری شانه تخم مرغی استفاده میگردد.
در اینجا نیز لایه های داخلیِ حجم بدنه صداگیر ماینر به عایق صداگیر صوتی(شانه تخم مرغی) مسلح شده و مانع از بروز صدای بدنه ماینر از داخل باکس به بیرون میشوند. در این روش باید تمامی سطوح داخلی باکس با عایق شانه تخم مرغی کاور شود تا منفذی برای عبور صوت باقی نماند و عملیات صداگیری از دستگاه ماینر به بیشترین میزان ارتقا یابد.با توجه به وزن کمِ عایق الاستومری شانه تخم مرغی،کاربرد آن در بدنه صداگیر ماینر بر روی قسمت های داخلیِ این باکس موجب حمل و نقل و به کارگیریِ آسانِ آن میگردد.
این امکان که به راحتی با چسب عایق الاستومری بتوان عایق شانه تخم مرغی را در قسمت بدنه داخلیِ صداگیر ماینر نصب و تعبیه کرد از ویژگی های مثبتِ این محصول در ساختار صداگیر ماینر به حساب میآید.در این روش صداهای ناشی از عملکرد فن با برخورد به قسمت های جاذب صوتِ عایق شانه تخم مرغی که در بدنه صداگیر ماینر تعبیه شده،از انتقال صدا و حتی حرارت به سمت بیرون جلوگیری مینماید.
کاربرد چوب در ساختار باکس صداگیر ماینر
بر اساس مطالب مورد اشاره میتوان گفت از جمله مَتریال های مفید که برای ساخت صداگیر ماینر مفید خواهد بود استفاده از چوب یا ام دی اف در ساخت باکس صداگیر ماینر است.با توجه به ساختار سلولیِ متراکم چوب و امکان بالای جذب صوت در ساختار آن،ساخت باکس چوبیِ صداگیر ماینر از اولویت ها در مقوله باکس صداگیر ماینر محسوب میشود.باکس صداگیر ماینر که از چوب ساخته میگردد میتواند از یک یا چند دستگاه ماینر که در درون آن قرار میگیرد به طور عمدهای صداگیری کند.
این نوع باکس صداگیر ماینر بر اساس ابعاد ماینر یا ماینرهایی که داخل آن قرار خواهد گرفت سایز بندی میگردد.در مرحله اول ساخت این صداگیر ماینر ابعاد پنجگانهی این صداگیر ماینر برداشت و براساس این ابعاد،بدنه اصلیِ صداگیر ماینر طراحی میگردد.سپس این ابعاد به صورت شابلون بر روی ام دی اف یا چوب نقش بسته و با دستگاه سی ان سی برش داده میگردد.با اتصال این وجوه به هم به وسیله چسب چوب و پیچ مخصوص چوب،ساختار اولیهی این صداگیر ماینر شکل میگیرد
.سپس محل عبور لولههای صوتی از داخل صداگیر ماینر به سمت بیرون با گردبُر برش داده میگردد و در مرحله بعد نسبت به عایق کاریِ در داخل باکس چوبیِ صداگیر ماینر اقدام می نماییم.این اقدام باعث میگردد ضریب افت صدا در این نوع صداگیر ماینر به طور تصاعدی افزایش بیابد. با عایق کاریِ سطوح داخلیِ باکس چوبی صداگیر ماینر و تکمیل ابعاد پنجگانه صداگیر ماینر، نسبت به ساخت درب یا درپوش چوبی صداگیر ماینر خواهیم پرداخت.جنس این درب صداگیر ماینر نیز از چوب یا ام دی اف خواهد بود که بیشترین تناسب را با دیگر ساختار چوبی این صداگیر ماینر داشته باشد
.پس از ساخت و تعبیه درب چوبی بر روی صداگیر ماینر قسمت سطوح داخلیِ درب این نوع صداگیر ماینر نیز با عایق صوتی یا فوم شانه تخم مرغی پوشانده میگردد تا امکان نفوذ صدا از درب این صداگیر ماینر به پایین میزان افت یابد.نوع درب این صداگیر ماینر که از چوب است به دو روش وزنهای و لولایی قابل باز و بسته شدن است.برای جداسازیِ پاور از محفطه داخلیِ باکس صداگیر ماینر باید بر روی درب این صداگیر ماینر یک سوراخ به میزان لازم جهت عبور سیم های پاور ماینر ایجاد کرد تا بتوان پاور را در جایی بیرون از صداگیر ماینر جانمایی و مورد استفاده قرار داد. این کار باعث میگردد پاور در بیرون از مجفظهی صداگیر ماینر، با درجه حرارت ایده ال به کارایی خود ادامه بدهد.
نظرات ثبت شده برای صداگیر ماینر
هنوز بررسیای ثبت نشده است.